Hőszigetelés Mogyoród

Hőszigetelés Mogyoród

Ingyenes kiszállítás, felmérés és tanácsadás

Hőszigetelés Mogyoród - Cégünk vállalja hőszigetelés kivitelezését Mogyoród és környékén ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Legyen szó homlokzati, lábazati vagy tetőtéri hőszigetelésről, ránk számíthat.

Kizárólag kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező hőszigetelő anyagokat használunk fel, amelyeket pontosan úgy építünk be, ahogy azt a gyártói utasítás előírja. Munkánkra 2 év teljeskörű garanciát vállalunk.



Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk Hőszigetelés Mogyoród szolgáltatásunk kapcsán, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (30) 013 14 86 telefonszámunkon munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Hőszigetelés Mogyoród előnyei

Mit érdemes tudni a hőszigetelésről?

A hőszigetelés legnagyobb előnye az energiatakarékosság. Hiszen télen jelentősen kevesebbet kell fűtenünk még nyáron hasonló mértékben kevesebbet kell hűtenünk ingatlanunkat az optimális hőmérséglet eléréséhez.

A hőszigetelés több szempontból is egy megtérülő beruházás. Növeli az ingatlan élettartamát hiszen a szigetelés megvédi az ingatlanunkat a talajvíztől, nedvességtől, párától és az UV sugárzástlól is. Jelentős mértékben csökkenti a rezsi számlákat, hiszen növeli az ingatlan energiatakarékosságát.

Azaz télen kevesebbet kell fűteni, nyáron kevesebbet kell hűteni az ingatlan az optimális hőmérséglet eléréséhez. A szigetelés ezen tulajdonságai miatt pedig növeli az ingatlan értékét. A szakemberek szerint ez az igazi rezsicsökkentés.

Hőszigetelés Mogyoród

Hőszigetelés Mogyoród rendszerek

Optimalizáljuk a belső terek hőmérségletét

Hőszigetelés Mogyoród

Homlokzati hőszigetelés

Hőszigetelés Mogyoród

A homlokzati hőszigetelés egy olyan eljárás, amelynek során homlokzati hőszigetelő anyaggal borítják be ház homlokzatát majd külső vakolattal fedik be.

A homlokzati hőszigetelés segítségével jelentős mértékben javul ingatlana energiatakarékossága, hiszen télen kevesebbet kell fűteni, nyáron kevesebbet kell hűteni az optimális hőmérséglet eléréséhez.

Homlokzati hőszigetelés

Hőszigetelés Mogyoród

Lábazati hőszigetelés

Hőszigetelés Mogyoród

A lábazati hőszigetelés az ingatlanok talapzatának szigetelését jelenti. Javítja az épület hőszigetelési értékét, csökkenti a nedvességet és megakadályozza a hideg levegő beáramlását.

Nemcsak az épület energiahatékonyságát javítja, hanem a különböző nedvességgel és penésszel kapcsolatos problémákat is csökkenti. A lábazati hőszigetelés megvédi az épületet a talajvíz okozta problémáktól.

Lábazati hőszigetelés

Hőszigetelés Mogyoród

Tetőtéri hőszigetelés

Hőszigetelés Mogyoród

A tetőtéri hőszigetelés szintén javítja az épület hőszigetelési értékét, és csökkenti a tetőn keresztüli hőveszteséget. Továbbá megvédi a víz és pára okozta káros hatásoktól.

A tetőtéri hőszigetelés nemcsak a fűtési költségeket szorítja vissza, hanem növeli a nyári komfortérzetet is. A megfelelően szigetelt tető véd a túlmelegedéstől a forró nyári hónapokban, így kellemesebb klímát biztosít a belső térben.

Tetőtéri hőszigetelés

Hőszigetelés Mogyoród anyagok

Fix vagy mozgatható lamellás pergola

Hőszigetelés Mogyoród

Hőszigetelés Mogyoród

EPS hőszigetelés

Az EPS (Expanded Polystyrene) egy expandált polisztirolhab. Az EPS lapok egy speciális polisztirol lapok, amik expandáló eljárással készülnek. Az EPS lapok 98 % -ban levegő, így nagyon jó hőszigtelő tulajdonságokkal rendelkezik.

 • Jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Alaktartó
 • Az idő múlásával nem változik a tulajdonságai
 • Vegyszerálló
 • Környezetbarát
 • Költséghatékony
EPS hőszigetelés

Hőszigetelés Mogyoród

Hőszigetelés Mogyoród

XPS hőszigetelés

Az XPS lap szintén egy speciális polisztriol lap, ami extrudáló eljárással készül, de szemben az EPS lappal nedvességfelvevő képessége minimális. Éppen ezért idális választás a lábazati és talajjal érintkező padlók hőszigetelésre. 

 • Remek hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Vízfelvétele nagyon alacsony
 • Nyomószilárdságuk magas
 • Jól vágható
 • Jól vakolható
 • Nehezen éghető
XPS hőszigetelés

Hőszigetelés Mogyoród

Hőszigetelés Mogyoród

Közetgyapot hőszigetelés

A kőzetgyapot összességében egy komplex szigetelőanyagnak minősül. A hőt és a hangot egyaránt jól szigeteli. Remek választás homlokzati hőszigetelés kialakítása során. A kőzetgyapot anyagának 99%-át bazaltszálak képezik, a maradék 1% műgyanta.

 • Ideális szigetelő anyag
 • Hang és hőszigetelést is biztosít.
 • Ellenáll a tűznek
 • Ellenáll az időjárás viszontagságainak
 • Nem szeretik a rovarok
 • Nem szeretik a rágcsálok
Közetgyapot hőszigetelés

Hőszigetelés Mogyoród menete

Rövid határidő és kiváló minőség.

Válassza a kiváló minőségű anyagokat, a szakértelmet és a tökéletes minőségben kivitelezett hőszigtelést.

Felmérés

3 napon belül kiérkezünk Önhöz és elvégezzük a felmérést, majd adunk egy ajánlatot.

Ajánlat

Az ajánlatban megtalálja a fix árat, a kezdés időpontját és a várható befejezés időpontját.

Munkakezdés

Az egyeztetett időpontban szakembereink megjelennek és megkezdődik a hőszigtelés.

Átadás

Közösen bejárjuk a munkaterületet, és ha Ön is mindent rendbe talál, átadjuk.

Hőszigetelés Mogyoród

Hőszigetelés Mogyoród kivitelezés

Miért minket válasszon?

Cégünk kizárólag a hőszigetelő anyag gyártói előírásai szerint dolgozzunk. Munkáink során kizárólag kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező anyagokkal dolgozzunk.

Tapasztalat

Cégünk szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelekzésére. Örömmel válaszolják meg kérdéseit.

Minőség

Kiváló minőségű, remek ár / érték aránnyal rendelkező anyagokkal dolgozzunk. Prémium minőségű anyagokat is tudunk biztosítani.

3 napon belül

Vállaljuk, hogy 3 napon belül kiérkezik önhöz szakemberünk felmérés céljából. A felmérés végén adunk önnek egy ajánlatot.

Ingyenes kiszállítás

Leendő ügyfeleinket ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk. Kérdéseit a telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül is felteheti.

Számíthat ránk

Hőszigteléssel kapcsolatos szolgáltatásunkat alapvetően Budapest és környékén biztosítjuk ingyenes kiszállítással és felméréssel.

2 év garancia

Legyen szó homlokzati, lábazati vagy tetőtéri hőszigtelésről munkáinkra minden esetben 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk.

Rólunk

Válassza a szakértelmet, válasszon minket.

Legyen szó homlokzati, lábazati vagy tetőtéri hőszigetelésről ránk számíthat. Szakembereink minden esetben személyre szabott szolgáltatást kínálnak. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Csak is kizárólag kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező hőszigetelő anyagokkal dolgozzunk, amelyet a gyártói előírások alapján építünk be.

Válassza a kiváló minőségű anyagokat és a szakértelmet, válasszon minket. Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni hőszigetelő szolgáltatásunkat kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot, amikor szakemberünket fogadni tudja felmérés céljából.

Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk hőszigteléssel kapcsolatban kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (30) 013 14 86 telefonszámunkon munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Hőszigetelés

+36 (30) 013 14 86

gyula.bir@gmail.com

Ajánlatkérés