XPS hőszigetelés

XPS hőszigetelés

Prémium minőség

Vállaljuk XPS hőszigetelés kivitelezését Pest megye egész területén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. 2 év garanciát vállalunk munkánkra.

A lábazati hőszigetelés ára számos tényezőn múlik, de örömmel adunk egy ajánlatot önnek is. Ha egyenlőre megelégszik egy várható tól-ig ajánlattal, akkor hívja ügyfélszolgálatunkat és szakemberünk néhány kérdésének megválaszolása után adunk önnek egy ajánlatot. A végleges ajánlatunkhoz felmérés szükséges.

Kizárólag kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező hőszigetelő anyagokat használunk, amelyeket aztán a gyártó által meghatározott beépítési szabályok szerint építünk be. Válassza a tökéletes minőségű hőszigtelést, válasszon minket.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk XPS hőszigetelés elvégzésére hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (30) 013 14 86 telefonszámunkon munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés
XPS hőszigetelés

XPS hőszigetelés előnyei

Kiváló hőszigetelés, alacsony vízfelvétel

Az XPS lap szintén egy speciális polisztriol lap, ami extrudáló eljárással készül, de szemben az EPS lappal más technológiával készül. Ellenállóbb, így nagyobb igénybevételre is alkalmasabb, mint az EPS lapok.
Az XPS hőszigetelés mellett szól, hogy remek hőszigetelési képességekkel rendelkezik, vízfelvétele nagyon alacsony, nyomószilárdságuk magas, könnyen vágható, könnyű, jól vakolható, nehezen éghető és ellenáll a savaknak, lúgoknak.
Drágább, mint az EPS lapok, de cserében nem csak a vízfelvétele alacsony, hanem jól viseli a mechanikus behatásokat is. Ideális választás lábazati hőszigetelésre, pincefalak külső hőszigetelésére.

Hőszigetelés kivitelezés

Miért minket válasszon?

Cégünk kizárólag a hőszigetelő anyag gyártói előírásai szerint dolgozzunk. Munkáink során kizárólag kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező anyagokkal dolgozzunk.

Tapasztalat

Cégünk szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelekzésére. Örömmel válaszolják meg kérdéseit.

Minőség

Kiváló minőségű, remek ár / érték aránnyal rendelkező anyagokkal dolgozzunk. Prémium minőségű anyagokat is tudunk biztosítani.

3 napon belül

Vállaljuk, hogy 3 napon belül kiérkezik önhöz szakemberünk felmérés céljából. A felmérés végén adunk önnek egy ajánlatot.

Ingyenes kiszállítás

Leendő ügyfeleinket ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk. Kérdéseit a telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül is felteheti.

Számíthat ránk

Hőszigteléssel kapcsolatos szolgáltatásunkat alapvetően Budapest és környékén biztosítjuk ingyenes kiszállítással és felméréssel.

2 év garancia

Legyen szó homlokzati, lábazati vagy tetőtéri hőszigtelésről munkáinkra minden esetben 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk.

XPS hőszigetelés

Hőszigetelés menete

Rövid határidő és kiváló minőség.

Válassza a kiváló minőségű anyagokat, a szakértelmet és a tökéletes minőségben kivitelezett hőszigtelést.

Felmérés

3 napon belül kiérkezünk Önhöz és elvégezzük a felmérést, majd adunk egy ajánlatot.

Ajánlat

Az ajánlatban megtalálja a fix árat, a kezdés időpontját és a várható befejezés időpontját.

Munkakezdés

Az egyeztetett időpontban szakembereink megjelennek és megkezdődik a hőszigtelés.

Átadás

Közösen bejárjuk a munkaterületet, és ha Ön is mindent rendbe talál, átadjuk.

Rólunk

Válassza a szakértelmet, válasszon minket.

Legyen szó homlokzati, lábazati vagy tetőtéri hőszigetelésről ránk számíthat. Szakembereink minden esetben személyre szabott szolgáltatást kínálnak. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Csak is kizárólag kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező hőszigetelő anyagokkal dolgozzunk, amelyet a gyártói előírások alapján építünk be.

Válassza a kiváló minőségű anyagokat és a szakértelmet, válasszon minket. Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni hőszigetelő szolgáltatásunkat kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot, amikor szakemberünket fogadni tudja felmérés céljából.

Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk hőszigteléssel kapcsolatban kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (30) 013 14 86 telefonszámunkon munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Hőszigetelés

+36 (30) 013 14 86

gyula.bir@gmail.com

Ajánlatkérés