Lábazati hőszigetelés

Lábazati hőszigetelés

Kiváló minőség, remek ár

Cégünk vállalja lábazati hőszigtelés kivitelezés Budapest és környékén. Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Kiváló minőségű hőszigetelő anyagokat használunk és több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

A lábazatii hőszigetelés ára számos tényezőn múlik, de örömmel adunk egy ajánlatot önnek is. Ha egyenlőre megelégszik egy várható tól-ig ajánlattal, akkor hívja ügyfélszolgálatunkat és szakemberünk néhány kérdésének megválaszolása után tudunk önnek adni egy általános tájékoztatót.

Kizárólag kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező hőszigetelő anyagokat használunk, amelyeket aztán a gyártó által meghatározott beépítési szabályok szerint építünk be. Válassza a tökéletes minőségű hőszigtelést, válasszon minket a lábazati hőszigetelés kivitelezésére.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk lábazati hőszigetelés szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (30) 013 14 86 telefonszámunkon munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés
Lábazati hőszigetelés

Lábazati hőszigetelés előnyei

Mit érdemes tudni a Lábazati hőszigetelésről?

A Lábazati hőszigetelés legnagyobb előnye értelemszerűen az energiatakarékosság.  Ha energiát takarítunk meg, akkor pedig csökken a rezsi számlánk, sőt kicsit hozzájárulunk a természet védelméhez. Fontos tudni, hogy a Lábazati hőszigetelés egy megtérülő beruházás.
Több oka is van annak, hogy a szigetelést megtérülő bruházásnak nevezzük. Az első, hogy a fűtés és elektromos számlák csökkeni fognak, hiszen lényegesen kevesebbet kell fűtenünk, hűtenünk ingatlanunkat.
A Lábazati hőszigetelés jelentős mértékben növeli ingatlanunk élettartamát, hiszen a szigetelés védelmet nyújt a nedvességtől, párától és az UV sugárzástól is. Ráadásul egyszer amikor majd értékesíteni kívánja ingatlanát magasabb árat jelölhet meg, hiszen ezek értéket képviselnek majd a leendő tulajdonos számára is.

Lábazati hőszigetelés anyagai

Fix vagy mozgatható lamellás pergola

Lábazati hőszigetelés

EPS hőszigetelés

Az EPS (Expanded Polystyrene) egy expandált polisztirolhab. Az EPS lapok egy speciális polisztirol lapok, amik expandáló eljárással készülnek. Az EPS lapok 98 % -ban levegő, így nagyon jó hőszigtelő tulajdonságokkal rendelkezik.

 • Jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Alaktartó
 • Az idő múlásával nem változik a tulajdonságai
 • Vegyszerálló
 • Környezetbarát
 • Költséghatékony
EPS hőszigetelés
Lábazati hőszigetelés

XPS hőszigetelés

Az XPS lap szintén egy speciális polisztriol lap, ami extrudáló eljárással készül, de szemben az EPS lappal nedvességfelvevő képessége minimális. Éppen ezért idális választás a lábazati és talajjal érintkező padlók hőszigetelésre. 

 • Remek hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Vízfelvétele nagyon alacsony
 • Nyomószilárdságuk magas
 • Jól vágható
 • Jól vakolható
 • Nehezen éghető
XPS hőszigetelés
Lábazati hőszigetelés

Közetgyapot hőszigetelés

A kőzetgyapot összességében egy komplex szigetelőanyagnak minősül. A hőt és a hangot egyaránt jól szigeteli. Remek választás homlokzati hőszigetelés kialakítása során. A kőzetgyapot anyagának 99%-át bazaltszálak képezik, a maradék 1% műgyanta.

 • Ideális szigetelő anyag
 • Hang és hőszigetelést is biztosít.
 • Ellenáll a tűznek
 • Ellenáll az időjárás viszontagságainak
 • Nem szeretik a rovarok
 • Nem szeretik a rágcsálok
Közetgyapot hőszigetelés
Lábazati hőszigetelés

Lábazati hőszigetelés kivitelezés

Miért minket válasszon?

Cégünk kizárólag a hőszigetelő anyag gyártói előírásai szerint dolgozzunk. Munkáink során kizárólag kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező anyagokkal dolgozzunk.

Tapasztalat

Cégünk szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelekzésére. Örömmel válaszolják meg kérdéseit.

Minőség

Kiváló minőségű, remek ár / érték aránnyal rendelkező anyagokkal dolgozzunk. Prémium minőségű anyagokat is tudunk biztosítani.

3 napon belül

Vállaljuk, hogy 3 napon belül kiérkezik önhöz szakemberünk felmérés céljából. A felmérés végén adunk önnek egy ajánlatot.

Ingyenes kiszállítás

Leendő ügyfeleinket ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk. Kérdéseit a telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül is felteheti.

Számíthat ránk

Hőszigteléssel kapcsolatos szolgáltatásunkat alapvetően Budapest és környékén biztosítjuk ingyenes kiszállítással és felméréssel.

2 év garancia

Legyen szó homlokzati, lábazati vagy tetőtéri hőszigtelésről munkáinkra minden esetben 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk.

Lábazati hőszigetelés menete

Rövid határidő és kiváló minőség.

Válassza a kiváló minőségű anyagokat, a szakértelmet és a tökéletes minőségben kivitelezett hőszigtelést.

Felmérés

3 napon belül kiérkezünk Önhöz és elvégezzük a felmérést, majd adunk egy ajánlatot.

Ajánlat

Az ajánlatban megtalálja a fix árat, a kezdés időpontját és a várható befejezés időpontját.

Munkakezdés

Az egyeztetett időpontban szakembereink megjelennek és megkezdődik a hőszigtelés.

Átadás

Közösen bejárjuk a munkaterületet, és ha Ön is mindent rendbe talál, átadjuk.

Hőszigetelés

+36 (30) 013 14 86

gyula.bir@gmail.com

Ajánlatkérés