EPS hőszigetelés

EPS hőszigetelés

Hőszigetelés remek ár / érték aránnyal

Vállaljuk EPS hőszigetlés kivitelezését Budapest és környékén. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

A homlokzati hőszigetelés ára számos tényezőn múlik, de örömmel adunk egy ajánlatot önnek is. Ha egyenlőre megelégszik egy várható tól-ig ajánlattal, akkor hívja ügyfélszolgálatunkat és szakemberünk néhány kérdésének megválaszolása után adunk önnek egy ajánlatot. A végleges ajánlatunkhoz felmérés szükséges.

Kizárólag kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező hőszigetelő anyagokat használunk, amelyeket aztán a gyártó által meghatározott beépítési szabályok szerint építünk be. Válassza a tökéletes minőségű hőszigtelést, válasszon minket.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk EPS hőszigetelés szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (30) 013 14 86 telefonszámunkon munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés
EPS hőszigetelés

EPS hőszigetelés előnyei

Nagyon jó hőszigetelő tukajdonságokkal rendelkezik.

Az EPS Hőszigetelés (Expanded Polystyrene) egy expandált polisztirolhab. Az EPS lapok egy speciális polisztirol lapok, amik expandáló eljárással készülnek. Az EPS lapok 98 % -ban levegő, így nagyon jó hőszigtelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Az EPS hőszigetelés mellett szól, hogy jó hőszigetelő képessége van, alaktartó, az idő múlásával sem változik meg tulajdonságai, vegyszerálló, környezetbarát és költséghatékony. Valószínüleg ezen tulajdonságoknak köszönheti népszerűségét Magyarországon.

Bár az EPS és az XPS talán elsőre nagyon hasonló polisztirolhabnak látszik, de másféle technikával gyártják őket. Az XPS lapok jobb minőségű polisztirolhaból készülnek és legnagyobb előnyük az EPS lapokkal szemben, hogy az XPS lap vízfelvétele nagyon alacsony. Cserébe viszont drágább.

Ezért érdemes a homlokzati hőszigetelés esetén EPS lapot használni, még a lábazati hőszigetlésnél inkább XPS lapok alkalmazása javasolt.

EPS hőszigetelés kivitelezés

Miért minket válasszon?

Cégünk kizárólag a hőszigetelő anyag gyártói előírásai szerint dolgozzunk. Munkáink során kizárólag kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező anyagokkal dolgozzunk.

Tapasztalat

Cégünk szakemberei több, mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött állnak az Ön rendelekzésére. Örömmel válaszolják meg kérdéseit.

Minőség

Kiváló minőségű, remek ár / érték aránnyal rendelkező anyagokkal dolgozzunk. Prémium minőségű anyagokat is tudunk biztosítani.

3 napon belül

Vállaljuk, hogy 3 napon belül kiérkezik önhöz szakemberünk felmérés céljából. A felmérés végén adunk önnek egy ajánlatot.

Ingyenes kiszállítás

Leendő ügyfeleinket ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk. Kérdéseit a telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül is felteheti.

Számíthat ránk

Hőszigteléssel kapcsolatos szolgáltatásunkat alapvetően Budapest és környékén biztosítjuk ingyenes kiszállítással és felméréssel.

2 év garancia

Legyen szó homlokzati, lábazati vagy tetőtéri hőszigtelésről munkáinkra minden esetben 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk.

EPS hőszigetelés

EPS hőszigetelés menete

Rövid határidő és kiváló minőség.

Válassza a kiváló minőségű anyagokat, a szakértelmet és a tökéletes minőségben kivitelezett hőszigtelést.

Felmérés

3 napon belül kiérkezünk Önhöz és elvégezzük a felmérést, majd adunk egy ajánlatot.

Ajánlat

Az ajánlatban megtalálja a fix árat, a kezdés időpontját és a várható befejezés időpontját.

Munkakezdés

Az egyeztetett időpontban szakembereink megjelennek és megkezdődik a hőszigtelés.

Átadás

Közösen bejárjuk a munkaterületet, és ha Ön is mindent rendbe talál, átadjuk.

Rólunk

Válassza a szakértelmet, válasszon minket.

Legyen szó homlokzati, lábazati vagy tetőtéri hőszigetelésről ránk számíthat. Szakembereink minden esetben személyre szabott szolgáltatást kínálnak. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Csak is kizárólag kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező hőszigetelő anyagokkal dolgozzunk, amelyet a gyártói előírások alapján építünk be.

Válassza a kiváló minőségű anyagokat és a szakértelmet, válasszon minket. Amennyiben Ön is szeretné igénybe venni hőszigetelő szolgáltatásunkat kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot, amikor szakemberünket fogadni tudja felmérés céljából.

Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk hőszigteléssel kapcsolatban kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (30) 013 14 86 telefonszámunkon munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Hőszigetelés

+36 (30) 013 14 86

gyula.bir@gmail.com

Ajánlatkérés